Управління СБУ на Одещині купило елітний позашляховик з мигалками за 1,8 мільйона

prado

Управління Служби безпеки України в Одеській області 16 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ "ВіДі Автострада" легковий автомобіль за 1,8 млн₴

Про це повідомляють "Наші гроші" із посиланням на дані у системі Prozorro.

За умовами угоди, до кінця року замовник має отримати легковий автомобіль спеціалізованого призначення на базі позашляховика Toyota Land Cruiser 150 Prado Comfort+ із проблисковими маячками.

Повнопривідний автомобіль кольору "темно-синій металік" матиме дизельний двигун об’ємом 2,8 л та автоматичну коробку передач. Комплектація передбачає наявність круїз-контролю, клімат-контролю, датчиків паркування, системи допомоги під час паркування із камерою заднього виду, кнопку запуску двигуна, датчики дощу та освітлення, підігрів передніх сидінь, зовнішні дзеркала з електроприводом та обігрівом. Додатково в автомобілі мають встановити дві світлодіодні фари-стробоскопи XT-4 Blue/Blue.

В українських салонах наразі немає автомобілів Toyota Land Cruiser 150 Prado у комплектації Comfort+, а комплектація Comfort коштує від 1,82 млн₴

Читайте також: Влада Київської області скасувала закупівлю 1000 FPV-дронів – постачальник зірвав строки

Компанія отримала це замовлення без конкуренції, бо на відкриті торги більше ніхто не прийшов.

Компанією "ВіДі Автострада" з-під Києва, яка є офіційним дилером автомобілів Toyota в Україні, керує Олександр Джуринський. Вона входить у групу "ВіДі" Віталія Джуринського.

Як повідомлялося, вже на початку грудня Управління СБУ у Дніпропетровській області придбало легковий спецавтомобіль Volkswagen Touareg 2023 року випуск за 2,88 млн₴ Від звичайного авто він відрізнятиметься лише наявністю гучномовця та синім сигнальним світлодіодним маячком на магніті, встановленим на даху.

Автор: Михайло Орлюк