Ірпінське волонтерське об’єднання "Незламні серця" передало військовим ще 30 дронів

Ірпінське волонтерське об’єднання

Волонтери з ірпінського волонтерського об’єднання "Незламні серця" передали на фронт вже 64 дрони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис телеграм-каналу ITV News. Ірпінь. Буча. Гостомель. Бородянка.

Ірпінські волонтери закуповують необхідні комплектуючі, тестують їх та відправляють вже готові пристрої до військових. Дронів забагато не буває, тож потрібно ще більше комплектуючих, з яких можна виготовити "пташок".

Волонтери розповідають:

Хлопці дякують та передають вітання, але знаєте, в такі моменти стає ніяково, бо це не вони нам з вами мають дякувати, а ми маємо робити все можливе, щоб їм допомогти, бо фронт у нас один, нема ніяких "економічних" чи будь-яких інших фронтів, окрім тих що, в степах Херсонщини, териконах Донеччини, полях Харківщини, Луганщини та в інших селах і містах нашої України. Знаючи звідки вони вириваються — холодних сирих окопів, підвалів, закинутих шахт, землянок та бліндажів, для зустрічей з нами, щоб ми з вами мали можливість цими дронами, машинами, грішми показати — ми це розуміємо, і ми будемо їх підтримувати до самої перемоги, бо шляху назад немає. Тож працюємо, підтримуємо, допомагаємо!

Долучитися до роботи волонтерів можна, зробивши благодійний внесок ТУТ.

Нагадаймо, що 26 листопада в Ірпені відбувся забіг "Acting For Survivors" — "Діємо на користь постраждалих", що реалізується в межах Міжнародної кампанії "16 днів активізму проти насильства".