Співробітник департаменту Нацполіції Манасян влаштував бандитські 90-ті в ресторані у Києві

Читать на русском

Співробітник департаменту Нацполіції Манасян влаштував бандитські 90-ті в ресторані у Києві

Співробітник департаменту Нацполіції Манасян влаштував бандитські 90-ті в ресторані у Києві

Співробітник департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталій Манасян ганьбить своєю поведінкою українську систему правопорядку. Він нахабно поводиться з людьми, вважаючи, що його "мундир" дозволяє йому робити все, що заманеться.

Про це повідомив український підприємець. Він розповів про інцидент, "героєм" якого був Манасян.

Підприємець наперед замовив столик у столичному ресторані "Гудвайн", а коли прийшов до закладу, виявилося, що його зайняв інший відвідувач. Підприємець підійшов до чоловіка, який зайняв його місце, незважаючи на табличку "зарезервовано", та чемно пояснив, що забронював столик раніше.

У відповідь він почув матюки і нахабну заяву: "Тут сидітиму я". Після чого чоловік скинув табличку зі столу із написом про резерв.

"Після того як із цим "гостем" ресторану переговорили, він почав розповідати, що не підведеться, і окреслив перспективу, що зі мною буде. Коли люди за сусіднім столом почали критично обговорювати поведінку цього відвідувача, дівчина, що сиділа з ним, каже: "Ви навіть не уявляєте, хто ми..." Розмова закінчилася тим, що нам усім було змальовано наше майбутнє і пара з погрозами пішла", – розповів підприємець.

Підприємець з’ясував, що зухвалим відвідувачем був Віталій Манасян, який працює у департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

"Працівник поліції, який їздить на Ауді RS 6, снідає в "Гудвайні" та визначає перспективу нашого майбутнього, а для тих, хто не одразу поділяє його переконання, пояснює більш "літературною українською мовою" з російським діалектом", — написав підприємець.

Таку поведінку демонстрували бандюки у 90-х, які бачили себе понад законом, але вона явно не може бути притаманною жодному представнику правоохоронних органів.