Розстріл патрульних: на Вінничині знайшли автомобіль нападників з боєприпасами – прокуратура

У Вінницькій області знайшли автомобіль підозрюваних у нападі на патруль поліції

У Вінницькій області знайшли автомобіль підозрюваних у нападі на патруль поліції. Самих нападників продовжують розшукувати, розповів керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Олексій Рихлюк в ефірі телемарафону.

«На території Вінницької області виявили транспортний засіб, на якому переміщувалися підозрювані. Також на тому місці виявили певні боєприпаси, які належать до військового майна», – розповів керівник прокуратури.

За словами Рихлюка, наразі на території Вінницької та суміжних областей триває низка слідчих та розшукових дій, щоб встановити місцеперебування підозрюваних.

«Дані особи є військовослужбовцями ЗСУ», – додав він.

Вранці 20 квітня поліція Вінниччини повідомила про розшук підозрюваних осіб, операцію оголосили у Вінницькій і Одеській областях. «Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно, причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції», – заявили у поліції.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що стрільців необхідно знайти і затримати, і вони мають відповісти «за всією суворістю закону».

У Сухопутних військах Збройних сил України кажуть, що на відео, яке поширюють у ЗМІ після розстрілу поліцейських на Вінниччині, присутні військовослужбовці однієї з їхніх військових частин.

Форум