В Одесі у центрі міста продають житло, яке навіть ріелтор порівняв із "фільмом жахів"

Читать на русском

В Одесі у центрі міста продають житло, яке навіть ріелтор порівняв із

В Одесі у центрі міста продають житло, яке навіть ріелтор порівняв із "фільмом жахів"

У центрі Одеси на вулиці Троїцькій продають кімнату, яку, за словами ріелтора, можна перетворити на смарт-квартиру. Покупцям пропонують кімнату, в якій поряд із ліжком та меблями розміщено санвузол: умивальник, душ, тут же має бути унітаз.

Кімната коштує 11 тис. доларів, про це на своїй сторінці в TikTok розповів один з одеський ріелторів. Він також оприлюднив відео. Ролик починається фразою: "на перший погляд це з фільмів жахів".

Це кімната в комунальній квартирі. Однак вона має комунікації: проведено воду та водовідвід. Це начебто дозволить перетворити невелику кімнату на смарт-квартиру. Для цього, за словами ріелтора, можна створити другий ярус, і там розмістили спальне місце.

Відгуки qkxiqdxiqdeihrant

"Такі кімнати з комунікаціями дуже цінуються. Можна самостійно зробити смарт-квартир", – пояснює ріелтор. Нащо в коментарях йому відповіли: "життя в туалеті", "ще можна на даху зробити третій поверх".

Зазначимо, ціни на 1-кімнатну квартиру на вторинному ринку змінилися по всій Україні. При цьому переписали їх як у бік здорожчання, так і здешевлення. Наприклад, з лютого до березня 2024 року найбільше вартість такого житла зросла у Волинській області – одразу на 19%, до середніх 46 616 доларів. Найбільше зниження зафіксовано на Дніпропетровщині – на 4%, до середніх 42 954 доларів.