Протягом доби на фронті зафіксовано 47 бойових зіткнень – зведення Генштабу ЗСУ

Українські військові утримують позиції на лівобережжі Дніпра, а також стримують загарбників біля Красногорівки на Донеччині, йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ

Українські військові утримують позиції на лівобережжі Дніпра, а також стримують загарбників біля Красногорівки на Донеччині, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ 10 квітня.

Відомо, що протягом доби зафіксовано 47 бойових зіткнень.

«На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 17 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення. Також противник завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Спірне, Верхньокам’янське та Іванівка Донецької області», – кажуть у Генштабі.

Водночас, на Авдіївському напрямку ЗСУ відбито 2 атаки сил РФ у районах населених пунктів Уманське та Первомайське Донецької області, «де ворог, намагався вибити наші підрозділи із займаних рубежів».

«На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 1 раз атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області. Також завдав авіаційних ударів в районах населених пунктів Мала Токмачка та Роботине Запорізької області», – йдеться у зведенні Генштабу.

Також, за даними військових, протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 1 району зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 1 зенітно-ракетному комплексу, 1 артилерійській системі та 1 станції РЕБ російської армії.

«Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 8 районах зосередження особового складу та 1 зенітно-ракетному комплексу противника», – підсумували у Генштабі ЗСУ.

Форум