"Укргідроенерго" передумало витрачати 1,2 мільйона на консультантів з питань гендерної рівності

сирота

Державна компанія "Укргідроенерго" планувала провести тендер на надання консультаційних послуг з питань гендерної рівності, різноманітності та інклюзивності очікуваною вартістю 1,24 млн гривень, аде після розголосу у соцмережах закупівлю скасували.

У пресслужбі "Укргідроенерго" повідомили, що спробують пошукати грантові можливості для реалізації цього проєкту, повідомляє галузеве видання ExPro.

"Як публічна та відповідальна компанія, ми відкриті до діалогу з кожним, залишаємось чутливими до суспільної думки. Наша мета – зберегти довіру суспільства, тому інформуємо, що нами прийнято рішення про скасування даної закупівлі. В той же час ми продовжимо розвивати наші програми підтримки та інформувати про плани. В контексті даної теми, ми зосередимо наші зусилля на пошуку грантів від міжнародних партнерів для реалізації даного проєкту", – уточнили у держкомпанії.

Читайте також: "Укргідроенерго" вже витратило 124 мільйони на підготовку до відновлення Каховської ГЕС

В "Укргідроенерго" додали, що активно співпрацюють з міжнародними організаціями та бізнес-партнерами, а тематика гендерного балансу, різноманітності та інклюзії є однією з основних вимог міжнародних інституцій, що надають фінансування, особливо в контексті відновлення після війни.

Нагадаймо, "Укргідроенерго" планувало на Prozzoro провести тендер із закупівлі консультаційних послуг з питань гендерної рівності, різноманітності та інклюзивності, пов’язаних з господарською діяльністю підприємства на cуму 1,24 млн₴

Автор: Михайло Орлюк