Після завершення свят на Закарпатті закуповують різдвяні подарунки

Дитячі подарунки. Фото скріншот Youtube

Наприкінці січня Міжгірська селищна рада закупила різдвяних подарунків на 84 360 гривень. Їх начебто планують роздати діткам пільгових категорій.

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

У тендері, розміщеному у системі Прозорро, йдеться про те, що місцева підприємиця Віталія Федоренко за 84 360 грн має поставити 370 різдвяних подарунків для дітей пільгових категорій до 31 грудня 2024 року.

Тендер на дитячі подарунки. Фото скріншот Prozorro

Тендер на дитячі подарунки. Фото скріншот Prozorro

Схоже у Межигір’ї вже починають готуватись до новорічних свят дуже зазадалегідь, і боїмося що за цей час цукорочки до свята можуть дуже зіпсуватися.

Порахувавши виділену суму на кількість подарунків, можна з’ясувати. що на один подарунок виділяють 228 гривень, однак у документації не зазначається, які саме сололощі будуть входити до солодких наборів.

Дитячі подарунки. Фото скріншот Youtube

Дитячі подарунки. Фото скріншот Youtube

"Переможцем обрано Федоренко Віталію Михайлівну, все б нічого, але ж Різдвяні свята вже пройшли, адже сьогодні вже 23 січня. Хтось може пояснити що відбувається?" — додає Глагола.

Напомним, миллионы на тендеры: украинцы разочарованы растратами на информационные ресурсы

Ранее мы писали о том, что военный эксперт Александр Мусиенко рассказал о ситуации на польской границе: «Бастуют, на самом деле, не все»

Как сообщал Знай.ua, в КМДА заплатили 53 млн "другу" охранника Януковича за ремонт скандального госпиталя: как всегда завышенные цены