Українські партизани Атеш створили низку осередків у Росії

Читать на русском

Українські партизани Атеш створили низку осередків у Росії

Українські партизани Атеш створили низку осередків у Росії

Представники українського підпілля та партизанського руху оголосили про створення низки нових автономних центрів на території країни-агресорки. Такі регіональні центри діють щонайменше у восьми регіонах РФ.

Про це повідомляється в Telegram -каналі кримського руху опору "Атеш".

У заяві представників Сил опору зазначається, що цей рух "розширюється і створює низку автономних осередків на території Росії".

Також було оприлюднено відповідний перелік новостворених регіональних центрів, які почали діяти у:

  • Ічкерії (Чечня),
  • Калінінграді,
  • Бурятії,
  • Ти ве,
  • Інгушетії,
  • Дагестані.

"Так само осередки діють у Сибіру та Татарстані", — нагадали в "Атеш".

Українські партизани створили низку осередків у РФ. Серед них Бурятія, Чечня та Калінінград qkxiqdxiqdeihrant

У русі зазначили, що стали дедалі частіше отримували повідомлення про бажання допомогти із різних регіонів Росії, зокрема з перелічених вище.

"Дані території вкрай сильно відрізняються культурно, мають свої традиції, діалекти та мови, відмінні від тих, які нав’язує Москва. "Атеш" допоможе розпочати боротьбу в цих регіонах проти "російського світу", повернути забуту свободу та зупинити безглузду війну проти України. І полум’я звільнення спалахне і рознесеться по всій РФ!" — наголошується у заяві.

Також підпільники закликали долучатися до нових осередків і "творити історію разом", окрім того, просять надавати інформацію про колаборантів, які втекли на територію Росії.