Український футболіст Чеберко розповів, що відбувається в окупації у Мелітополі: "У мене там бабуся"

Читать на русском

Український футболіст Чеберко розповів, що відбувається в окупації у Мелітополі:

Український футболіст Чеберко розповів, що відбувається в окупації у Мелітополі: "У мене там бабуся"

Український захисник американського футбольного клубу "Коламбус Крю" Євгеній Чеберко зізнався, що в нього залишилася бабуся в окупованому Мелітополі. За словами 25-річного ексгравця збірної України, його мати дзвонить туди кожні 3-4 дні, коли є зв’язок.

 ekikdiqrqihtant

Чеберко зазначив, що його бабуся жива та здорова, хоч і перебуває у похилому віці. Коли він чує, що в неї все гаразд, йому стає легше.

"Переживаю, звичайно, але намагаюся не думати про це багато. Тому що стає гірше. Якщо починаєш дивитися відео та спілкуватися з людьми про те, що трапилося в Мелітополі, відчуваєш, що це якийсь жахливий сон. Ти не хочеш про це думати, бо це тебе стопорить", — цитує Чеберка Tribuna.

Футболіст мріє, щоб усе повернулося, як було до війни.

"Знаю, люди, які зараз у Мелітополі, хочуть, щоб прийшла українська армія та повернула місто в Україну. Їм не подобається там бути", – сказав Євген.

Водночас, спортсмен зізнався, що не знає, що там відбувається насправді.

"Є люди, які пішли на роботу і працюють там на росіян. Але їм потрібно щось робити, працювати. Тому це важко. Ти не можеш говорити людям, що вони мають робити, говорити щось погане про них. У них є сім’ї, вони мають заробляти гроші", – додав уродженець Мелітополя.

Українець сподівається, що одного разу зможе повернутися до свого міста,

"Це важко, але сподіваюся, що все повернеться на своє місце, і Мелітополь буде українським, а не як зараз, що російські прапори висять по всьому місту", — сказав Чеберко.